O Libri

. . .

Vredni vašega zaupanja – LIBRI d.o.o.

Direktorica podjetja
Romana Podrekar

Od svojega 15 leta sem vedela, da bom delala v računovodskem servisu. Odločitev na katero sredno šolo in katero fakulteto bom izbrala je bila lahka, saj se je že v zgodnih 90-ih letih za samostojno podjetniško pot računovodstva podala moja mama. Sledila je logična usmeritev mojega izobraževanja na računovodstvo in tako sem leta 2005 zaključila študij na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru po programu Poslovna ekonomija, smer računovodstvo.

V 25+ letih moje kariere v računovodstvu sem se soočala z zanimivimi izzivi, vprašanji, željami, strankami, dejavnostmi, inšpektorati, spremembami z zakonodajo in priznam, da mi je delo računovodstva pisano na kožo in ga opravljam z isto vnemo kot prvi dan moje zaposlitve.

ZAKAJ MI?

Zato ker nam je mar.
Zato ker obožujemo številke.
Zato ker radi pomagamo.

Nam ni večjega zadovoljstva, kot pomagati ljudem, priti in obdržati finančno stabilnost. Pomagamo vam vzpostaviti sistem, ki omogoča vam in vašim kolegom v podjetju razumeti številke, tako kot še nikoli poprej.

Zato se lahko vi osredotočite na svojo dejavnost in tako postanete odlično podjejte na vašem področju.

NAŠA MISIJA?

Stress less poslovanje.
business-strategy-success-target-goals (1)
Za naše stranke so predstavljali papirji, dokumenti in računovodstvo glavobole. Stres in tesnobo ob pomisleku na računovodstvo odpravljamo tako, da nudimo svojim strankam zanesljiv računovodski servis, ki jim stoji ob strani v najlepših, kot tudi v manj prijetnih letih v poslovanju v določenem podjetju.

naše vodilo?

Naša zaveza je ostati pozitiven.
Nikoli ne reci nikoli izobraževanju.

Verjamemo v moč pozitivnega razmišljanja. Pozitivnost gradi medsebojne odnose vredni zaupanja, pomaga nam narediti delo bolj zabavno, ažurno in kvalitetno.

Pri nas se nenehno izobražujemo na različnih področjih podjetništva in računovodstva, saj lahko le tako poiščemo nove načine za pomoč našim strankam.