Splošni pogoji

. . .

V podjetju Libri d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in ji posvečamo posebno skrb.

Z ogledom spletne strani in splošnih pogojev potrjujete, ste s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.
V primeru, da nam na strani ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost.

Na spletni strani zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje Libri d.o.o.
Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.
Zavezujemo se, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletne strani ali na kakšen drug način, ne bomo posredovali tretjim osebam izvažali v tuje države, prodajali ali posojali.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni samo in izključno za našo lastno evidenco in v namen za katerega ste nam podatke posredovali. Vaši posredovani podatki bodo varovani pred izgubo, spreminjanjem in uničenjem.

Spletna stran je postavljana in vzdrževana z največjo mero skrbnosti. Informacije podane na spletni strani se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila in ne morem jamčiti za ažurnost, točnost ter pravilnost vseh informacij podanih na spletni strani.

Materialno in/ali kazensko ne odgovarjamo za kakršno koli škodo, ki bi nastala zaradi posredno ali neposredno uporabe informacij podane na spletni stani. V primeru sklicevanja ali posredovanja spletne strani z drugimi spletnimi stranmi, priloženimi članki ali drugimi obvestili ne sprejemamo odgovornosti za pravilnost delovanja ali pravilnost vsebine na teh straneh.